37-годишната Таня Бейрийска чува диагнозата си множествена склероза преди 8 години.

...
37-годишната Таня Бейрийска чува диагнозата си множествена склероза преди 8 години.
Коментари Харесай

Млада жена написа книга за лечение на множествена склероза

37-годишната Таня Бейрийска чува диагнозата си множествена склероза преди 8 години. Въпреки бързото развиване на заболяването Таня отхвърля да се съобщи. След несполучливи опити за лекуване тя взема решение да си помогне сама и стартира да се образова, като последователно стига до убеждението, че човешкото тяло има огромни благоприятни условия да се лекува. Личния си опит в битката с болестта тя разказва в книгата си.

„ Когато мен ме връхлетя това, нямаше къде да прочета, нямаше информация, нямаше съвсем нищо изключително в България и моята литература идва от Америка. Експериментирайки започнах да се усещам много по-добре и много от признаците на заболяването изчезнаха. “, разказа Бейрийска пред Българска национална телевизия.

Сега тя е събрала целия си опит в книга, която е нарекла „Нокаут за множествената склероза“. Според нея верният хранителен способ може да помогне на организма да се самолекува.

„ На ядрено-магнитния резонанс през ноември видях нещо, което до момента не е правено. Напълно бяха изчезнали възпаленията и съм направила мощна регенерация – възобновяване на нервните кафези в мозъка. “, споделя тя.

Сега Таня Бейрийска е основала фондация и посредством нея се стреми да оказва помощ и на други, които желаят да върнат здравето си.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР